Η ΕΡΤ μετά το σάλο με το σχόλιο δημοσιογράφου κατά Μητσοτάκη: Προσωπικές οι απόψεις του - iefimerida.gr

Η ΕΡΤ μετά το σάλο με το σχόλιο δημοσιογράφου κατά Μητσοτάκη: Προσωπικές οι απόψεις του

(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΡΤ, απαντώντας στην επιστολή της ΝΔ αποφεύγει να καταδικάσει ευθέως τα όσα είπε ο Σ. Καψώχας κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο παραλλήλισε με θεωρητικό του φασισμού.

«Η ΕΡΤ δεν μπορεί ούτε επιτρέπεται να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της, είτε αυτοί ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό, είτε είναι συνεργαζόμενοι» ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ, παρά τον σάλο που ξεσηκώθηκε.

Στην ίδια ανακοίνωση, προστίθεται απλώς ότι «είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι καλεσμένοι των ενημερωτικών εκπομπών εκφράζουν απολύτως προσωπικές απόψεις, που δεν υπαγορεύονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από την ΕΡΤ».

«Ας σημειωθεί επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο ίδιος ο δημοσιογράφος προέβη σε διευκρινίσεις επί των λεγομένων του προς αποφυγήν παρερμηνειών και παρεξηγήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ