ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς πάει πολύ καλύτερα -Ελπίδες να προλάβει την Τσέλσι - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς πάει πολύ καλύτερα -Ελπίδες να προλάβει την Τσέλσι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σέρβος φορ δείχνει αποφασισμένος να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης (19:55) με την Τσέλσι ωστόσο όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σίγουρα, πάντως, ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (20:30).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι μέρες για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο ματς στην Τούμπα. Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής. Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική. Την Τρίτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας» ενημερώνει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ πριγιοβιτς Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ