Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το Μάτι: Σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά κατέκαψε τα πάντα - iefimerida.gr

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το Μάτι: Σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά κατέκαψε τα πάντα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το Μάτι: Σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά κατέκαψε τα πάντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 1,5 μήνας έχει περάσει από τη φονική φωτιά στο Μάτι, αλλά οι εφιαλτικές εικόνες και οι δραματικές στιγμές δεν μπορούν να ξεχαστούν από κανέναν.

Μέσα σε λίγη ώρα το Μάτι έγινε κρανίου τόπος με 99 θύματα και οικογένειες να θρηνούν την απώλεια των ανθρώπων τους και των περιουσιών τους.

Κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε σπίτι στο Μάτι, στη συμβολή των οδών Στεφάνου και Ερσης, μόλις 196 μέτρα από την λ. Μαραθώνος αποκαλύπτουν σε νέο βίντεο-ντοκουμέντο, λεπτό προς λεπτό η ταχύτητα και το μένος της πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε τα πάντα.

Στις 18:07 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου ο άνεμος γίνεται πιο δυνατός, αλλά τίποτε δεν προμηνύει ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει ζωή στο γραφικό τοπίο. Έχει περάσει μόλις 1 λεπτό όταν φαίνεται καπνός, σκοτεινιάζει, και το φωτοκύτταρο ανάβει για να συνεχιστεί η καταγραφή. Το τοπίο αλλάζει δραματικά. Η κάμερα ασφάλειας θα χρειαστεί να αλλάξει φίλτρο για να συνεχίσει την καταγραφή. Λίγα δευτερόλεπτα μετά από την εμφάνιση της φλόγας και η πυρκαγιά κατακαίει πια τα πάντα στο διάβα της και τα συγκλονιστικά πλάνα θυμίζουν σε όλους τον εφιάλτη που είχε ως αποτέλεσμα 99 νεκρούς και μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά μάτι ΣKAΪ Βίντεο ντοκουμέντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ