Κι όμως: Βασίλισσα μόλις κυκλοφόρησε βίντεο για DIY καπέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κι όμως: Βασίλισσα μόλις κυκλοφόρησε βίντεο για DIY καπέλα [βίντεο]

Η βασίλισσα Μάργκρεθ της Δανίας δοκιμάζει την χειροτεχνία της. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Μάργκρεθ της Δανίας σίγουρα έλαβε ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας με αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο.

Το βίντεο, που μοιράστηκε επίσημα η βασιλική οικογένεια της Δανίας, δείχνει την μονάρχη να φτιάχνει καπέλα σε σχήματα ζώων με πολύχρωμα χαρτιά, προτού τα δοκιμάσει η ίδια.

Αφορμή για την κυκλοφορία του βίντεο, είναι η νέα έκθεση στο μουσείο Amalienborg με κουστούμια και έργα σκηνογραφίας της Αυτής Μεγαλειότητας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Μαΐου 2019.

Με τον τίτλο «Οι περιπέτειες της βασίλισσας», η έκθεση θα περιλαμβάνει μορφές από παραστάσεις μπαλέτου όπως τα Tommelise, Fyrtøjet και τον Καρυοθραύστη, καθώς και σκηνικά από το Royal Theatre και το Θέατρο Παντομίμας. Ο ιστότοπος της δανικής μοναρχίας αναφέρει: «Το γενικό θέμα της έκθεσης είναι ο κόσμος της περιπέτειας και οι επισκέπτες θα έχουν, μεταξύ άλλων, μια εικόνα από διάφορες οπτικές πηγές που έχουν εμπνεύσει την βασίλισσα στην πάροδο του χρόνου. Επιπροσθέτως, έχει αναδημιουργηθεί το γραφείο της βασίλισσας ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα για το καλλιτεχνικό της έργο».

Η βασίλισσα Μάργκρεθ είναι γνωστή για το καλλιτεχνικό της ταλέντο

«Η ίδια η βασίλισσα μαζί με την επιμελήτρια, Ελίζαμπεθ βον Μπουτσγουόλντ και την σχεδιάστρια Σέιν Μπροξ, συνέθεσαν την έκθεση» προσθέτει η δήλωση.

Η βασίλισσα Μάργκρεθ είναι γνωστή για το καλλιτεχνικό της ταλέντο και έχει εργαστεί ως σχεδιάστρια σκηνικών για το Θέατρο Παντομίμας στην Κοπεγχάγη από το 2001. Από την θέση αυτή έχει σχεδιάσει κοστούμια και σκηνικά για μπαλέτα για πολλές παραγωγές όπως τον «Καρυοθραύστη». Είναι επίσης εξαιρετική εικονογράφος και έχει κάνει τα σχέδια για την δανική έκδοση του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ