Μαίνεται ο «εμφύλιος» πόλεμος στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Μαίνεται ο «εμφύλιος» πόλεμος στον Παναθηναϊκό

Αντρέας Βγενόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι στο αέρα, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, συνεχίζει να μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Αντρέα Βγενόπουλου.

Οι δύο μεγαλύτεροι μέτοχοι των «πράσινων» ανταλλάσσουν κατηγορίες εκατέρωθεν, ζητώντας ο ένας από τον άλλο να αναλάβει τις ευθύνες του μέσω ανακοινώσεων. Ο «Mr Mig» εγκαλεί τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» για την στάση του στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και την ΓΗΠΕΛ, ενώ ο «Τζίγκερ» από την πλευρά του κατηγορεί, έστω και αν δεν αναφέρεται ονομαστικά στον Αντρέα Βγενόπουλο, τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της ομάδας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι μέτοχοι του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διάθεση να συμμετέχουν ενεργά στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ενώ οι μόνοι που προσπαθούν να την βοηθήσουν είναι οι παλαίμαχοι, που έχουν διαδοχικές επαφές με τους μετόχους, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο άμεσο αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραχωρεί το ποσοστό των μετοχών του (54,7%) στον σύλλογο των παλαιμάχων για να ασκήσουν διοίκηση, όμως μένει να φανεί αν θα αποδεχτούν την μεταβίβαση των μετοχών, αφού χωρίς την οικονομική στήριξη των υπόλοιπων μετόχων δεν μπορούν να ασκήσουν διοίκηση.

Οι παλαίμαχοι θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει προαναγγείλει πως θα τοποθετηθεί για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και τη ΓΗΠΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ