Σκηνές-σοκ με την επικεφαλής νοτιοκορεατικής αίρεσης να ξυλοφορτώνει οπαδούς της [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκηνές-σοκ με την επικεφαλής νοτιοκορεατικής αίρεσης να ξυλοφορτώνει οπαδούς της [βίντεο]

Η επικεφαλής της αίρεσης Grace Road Church
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές σοκ με την επικεφαλής μιας νοτιοκορεατικής αίρεσης να ξυλοφορτώνει τους οπαδούς τους και να τους διατάζει να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο κάνουν το γύρου του Διαδικτύου.

Στο βίντεο που παραχώρησε η τοπική αστυνομία στον Guardian καταγράφει βίαιες επιθέσεις κατά μελών της αίρεσης Grace Road Church στη Νότια Κορέα και τα νησιά Φίτζι, όπου κατέφυγαν περίπου 400 μέλη της οργάνωσης, όταν η αρχηγός Σιν Οκ Γιου προέβλεψε λιμό στην κορεατική χερσόνησο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον περασμένο μήνα την Σιν Οκ Γιου κι άλλα τρία στελέχη της αίρεσης στο αεροδρόμιο της Σεούλ, με την κατηγορία ότι εξανάγκαζε τους οπαδούς να εργάζονται απλήρωτοι και να υφίστανται βίαια τελετουργικά.

Πρώην μέλη της αίρεσης λένε ότι όταν έφθασαν στα Φίτζι οι υπεύθυνοι της Grace Road Church τους κατέσχεσαν τα διαβατήρια και τους εξανάγκασαν να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται και να αλληλοδέρνονται στο πλαίσιο πειθαρχικών κυρώσεων.

Στο βίντεο διακρίνεται η Σιν Οκ Γιου να κουρεύει διά της βίας μία οπαδό της αίρεσης, να χαστουκίζει έναν άλλο, να τραβά από τα μαλλιά μια γυναίκα, «για να της βγάλει τα δαιμόνια» και να βάζει μια κόρη να χτυπά τη μητέρα της και αντιστρόφως.

Εκπρόσωπος της αίρεσης υποστήριξε ότι η Σιν Οκ Γιου «έκανε ό,τι επιτάσσουν τα παραγγέλματα της Βίβλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NOTIA ΚΟΡΕΑ αίρεση ΣΙΝ ΟΚ ΓΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ