Γιατί η Μελέτη «ξερνάει» με τον χώρο που δουλεύει - iefimerida.gr

Γιατί η Μελέτη «ξερνάει» με τον χώρο που δουλεύει

Ελεονόρα Μελέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το βίντεο από τις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου με τον χορευτή της στο Σουηδικό Dancing with the Stars, η Ελεονώρα Μελέτη είπε ενδεχομένως την πιο ειλικρινή ατάκα που έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η Ελεονώρα δεν είπε ότι «ξερνάει» με το συγκεκριμένο κανάλι που δουλεύει, τους συνεργάτες ή την εκπομπή που κάνει, αλλά με το χώρο γενικά.

Και ο λόγος που είπε την συγκεκριμένη ατάκα ήταν για να αιτιολογήσει μια προηγουμενή της, ότι δηλαδή «Εγώ δεν έχω μπλέξει ποτέ τα προσωπικά μου με τα επαγγελματικά μου. Και δεν θα τα μπλέξω και ποτέ. Γιατί ξερνάω με το χώρο».

Όλα αυτά στα πλαίσια μιας σύζητησης μεταξύ εκείνης και το πάνελ της σχετικά με το πόσο ρομαντικό θα ήταν να ξεκινούσε ένα ειδύλλιο από τις πρόβες μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του χορευτή-παρτενέρ της στο Σουηδικό Dancing with the Stars.

Με δεδομένη όμως την τηλεοπτική ευφυΐα της Ελεονώρας και το αποδεδειγμένο γεγονός ότι ποτέ δεν της ξεφεύγει τίποτα που δεν έχει την πρόθεση να πει, η συγκεκριμένη ατάκα χρήζει πολλών ερμηνειών.

Ή, πολύ απλά, μοιάζει να διαθέτει μια ειλικρίνεια που και σπανίζει και είναι ωραίο να ακούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ