Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγόρησε τον Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση - iefimerida.gr

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγόρησε τον Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα που κατηγόρησε τον Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση αποκάλυψε την ταυτότητά της... είναι η Πάλο Αλτο, καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Η γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Νταϊάν Φάινσταϊν δήλωσε ότι η διαδικασία εξέτασης της υποψηφιότητας του δικαστή Μπρετ Κάβανο για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην αμερικανική Γερουσία πρέπει να διακοπεί μέχρι το FBI να πραγματοποιήσει έρευνα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής επίθεσης κατά του υποψηφίου του Ντόναλντ Τραμπ που έγιναν από γυναίκα, η οποία αποκάλυψε την ταυτότητά της στην Washington Post.

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Palo Alto στην Καλιφόρνια Κριστίν Μπλέιζι Φορντ κατήγγειλε ότι ο Μπρετ Κάβανο την ακινητοποίησε σε ένα κρεβάτι και προσπάθησε να την γδύσει όταν ήσαν και οι δύο έφηβοι.

Ο Μπρετ Κάβανο αρνήθηκε τις κατηγορίες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ