Οταν η Τέτα Καμπουρέλη είχε συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα -«Ετρεμα μόλις την είδα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η Τέτα Καμπουρέλη είχε συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα -«Ετρεμα μόλις την είδα» [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συνάντηση της με την Νταϊάνα μίλησε η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.

Η nail artist αρχικά αποκάλυψε πως πριν πολλά χρόνια περιποιούταν τα φρύδια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος πάντα τα χτένιζε και ποτέ δεν τα κούρευε καθώς τα θεωρούσε γούρι.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus» για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, την συνάντησή της δηλαδή με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν τόσο απλή γυναίκα. Την συνάντησα και στο σκάφος της, αλλά και σε ένα πολύ μεγάλο ξενοδοχείο που είχε έρθει εδώ στην Αθήνα. Οταν την γνώρισα έτρεμα. Δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ωστόσο όταν συναντηθήκαμε, εκείνη μου είχε πει “ Δεν έρχεσαι στην δική μας χώρα να κάνεις κάτι και εσύ... είσαι πάρα πολύ καλή στην δουλειά σου», σχολίασε η ίδια.

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε μάλιστα και για τον σύζυγό της, την οικογένειά της, όπως και για τις «αλλαγές» που έχει κάνει στο πρόσωπό της και θα ξαναέκανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέτα Καμπουρέλη αισθητικός NTAΪΑΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ