Απίστευτο: Με buzzer beater του Παπανικολάου στα τελικά του Μουντομπάσκετ 2019 η Ελλάδα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Με buzzer beater του Παπανικολάου στα τελικά του Μουντομπάσκετ 2019 η Ελλάδα! [βίντεο]

Οι Ελληνες διεθνείς πανηγυρίζουν στη Γεωργία / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα απίστευτο λέι απ... buzzer beater του Κώστα Παπανικολάου, η Εθνική μπάσκετ νίκησε 85-86 τη Γεωργία και προκρίθηκε στα τελικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα βρήκε... μπαστούνια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς, ωστόσο τέλος καλό, όλα καλά.

Κάνοντας το «8 στα 8» στα προκριματικά, η Εθνική μας θα βρίσκεται του χρόνου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Κίνας.

Οι Γεωργιανοί ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά (ακόμα και με διψήφια διαφορά), και μάλιστα έφτασαν να προηγηθούν με 7 πόντους ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος.

Ωστόσο, η Εθνική αντέδρασε, πλησίασε στον πόντο και στην τελευταία επίθεση ο εκπληκτικός Καλάθης (31 π., 5 ρ., 7 ασ.) έκανε την ασίστ στον Παπανικολάου, που πρόλαβε το χρονόμετρο και έστειλε την «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η θα είναι παρούσα για τέταρτη διαδοχική φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού η τελευταία φορά που απουσίασε ήταν στο Μουντομπάσκετ του 2002 στην Ινδιανάπολις των ΗΠΑ.

Δείτε την τελευταία φάση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουντομπάσκετ Ελλάδα Γεωργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ