Εξωπραγματικό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς–Εφτασε τα 500 στην καριέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξωπραγματικό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς–Εφτασε τα 500 στην καριέρα του [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζλάταν... μαγεία!

Οι Λος Aντζελες Γκάλαξι τα βρήκαν σκούρα τα ξημερώματα απέναντι στους Τορόντο FC, γνωρίζοντας την ήττα με 5-3 στο πλαίσιο του Major League Soccer, ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φρόντισε να… σηκώσει όρθιο ολόκληρο το στάδιο για να τον χειροκροτήσει!

Αφενός γιατί πέτυχε το 500ο γκολ της καριέρας του και αφετέρου, γιατί το γκολ αυτό περιέχει μέρος της ποδοσφαιρικής μαγείας και έμπνευσης ενός τεράστιου ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Σουηδός σούπερ σταρ.

«Έχω ίσως περισσότερα γκολ από ό,τι οι άλλοι σε αριθμό αγώνων. Φυσικά είναι κάτι τεράστιο. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν σημειώσει 500 γκολ στην καριέρα τους, αλλά εγώ είμαι ένας από αυτούς», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας προχώρησαν σε standing ovation με αφορμή το γκολ που σημείωσε απάντησε ότι «εμένα δεν μου συμβαίνει πρώτη φορά» είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ