Ο Salt Bae «αλάτισε» στον γάμο του Ρέμου με την Υβόννη -Ηταν κι αυτός εκεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Salt Bae «αλάτισε» στον γάμο του Ρέμου με την Υβόννη -Ηταν κι αυτός εκεί [εικόνες]

Ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε χθες ο Αντώνης Ρέμος και φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζει από το γάμο της χρονιάς η εγχώρια σόουμπιζ αλλά και διεθνείς προσωπικότητες.

Ο Salt Bae «αλάτισε» στον γάμο του Ρέμου με την Υβόννη -Ηταν κι αυτός εκεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Παρόντες στο γάμο του γνωστού τραγουδιστή και της αγαπημένης τους Υβόννης Μπόσνιακ, που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του κουμπάρου τους, Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν: ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Χάρης Σιανίδης, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Μια παρουσία πάντως που ξεχώρισε ήταν αυτή του διάσημου Τούρκου σεφ που έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για την ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιεί για το αλάτισμα του κρέατος, Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις 15 Σεπ, 2018 στις 12:54 μμ PDT

Ο διάσημος σεφ ήταν καλεσμένος στον λαμπερό γάμο και ανάρτησε μια φωτογραφία του όπου ποζάρει με ένα αυστηρό ύφος, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν και γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις 15 Σεπ, 2018 στις 11:20 πμ PDT

Να σημειωθεί πάντως, πως ο γνωστός σεφ έκανε την χαρακτηριστική του κίνηση προς τέρψιν των καλεσμένων που φυσικά τον καταχειροκρότησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jim_Allis_ny (@jim_allis_ny) στις 15 Σεπ, 2018 στις 11:35 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ