Η αφοπλιστική και ειλικρινής απάντηση της Ρούλας Ρέβη όταν τη ρώτησαν αν η ζωή της είναι όπως στο Instagram - iefimerida.gr

Η αφοπλιστική και ειλικρινής απάντηση της Ρούλας Ρέβη όταν τη ρώτησαν αν η ζωή της είναι όπως στο Instagram

Aποστόλης Τότσικας και Ρούλα Ρέβη/ NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα social media αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων.

Λίγο, πολύ, όλοι περνάμε χρόνο χαζεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτά και κερδίζουν χρήματα. Η ζωή στα social media μοιάζει με καλοπληρωμένη διαφήμιση στην τηλεόραση.

Όλοι και όλα εμφανίζονται όμορφα, τέλεια, μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και οι εικόνες που παρελαύνουν στις οθόνες μας δεν θυμίζουν σε τίποτα σχεδόν την δύσκολη καθημερινότητα και την πραγματική ζωή.

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο «ενεργές» στα social media Ελληνίδες. Πρόσφατα, ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε από χάκερ και απ΄ότι φαίνεται η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωή της.

Όταν λοιπόν την ρώτησαν αν η ζωή της είναι ως δείχνει στο Instagram, η απάντηση της ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής. Ήταν αφοπλιστική.

Διαβάστε την αφοπλιστική απάντηση της Ρούλας Ρέβη όταν τη ρώτησαν αν η ζωή της είναι όπως στο Ιnstagram στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούλα Ρέβη instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ