Επιμένει σε τέσσερα debates ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Επιμένει σε τέσσερα debates ο Βενιζέλος

Πανστρατιά και από τα αυτοδιοικητικά στελέχη ζητά ο Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί το απόγευμα στην Ιπποκράτους ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να τους ζητήσει να στρατευθούν στον αγώνα για την πρωτιά του κόμματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Αύριο επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει στο Μουσείο Μπενάκη διάλογο με νέους επιστήμονες που βρίσκονται κοντά στο κίνημα στο πλαίσιο μιας ανοιχτής συζήτησης της Ιπποκράτους με ενεργές δυνάμεις της κοινωνίας.

Ο κ. Βενιζέλος που γνωστοποίησε χθες ότι θα ζητήσει από την αρμόδια διακομματική επιτροπή την διενέργεια τεσσάρων στο σύνολο προεκλογικών debates εμφανίζεται διατεθειμένος να επιμείνει στην πρότασή του με το σκεπτικό ότι η λιτή καμπάνια των κομμάτων -λόγω κρίσης- πρέπει να υποστηριχθεί από τηλεοπτικές εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει μάλιστα να κάμψει τις αντιστάσεις της Νέας Δημοκρατίας που σε πρώτη φάση αντέδρασε αρνητικά στον αριθμό των τεσσάρων προτεινόμενων τηλεοπτικών αναμετρήσεων λέγοντας δια του κ. Μιχελάκη ότι τα debates πρέπει να γίνουν στα πρότυπα του 2009, δηλαδή να γίνει ένα κεντρικό με τους δύο αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ένα δεύτερο με την συμμετοχή των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που δικαιούνται να πάρουν μέρος σ' αυτό.

Ο κ.Βενιζέλος που εμφανίζεται αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα μετά και την δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσίασε χθες η iefimerida έχει πει στους συνεργάτες του ότι θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα debates για να καταδείξει την αδυναμία της επιχειρηματολογίας Σαμαρά και να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους με την «γλώσσα της αλήθειας».

Στο μεταξύ όπως έδειξε χθες στην διάρκεια της σύσκεψης με τους κορυφαίους στο ΠΑΣΟΚ είναι αρκετά προβληματισμένος από την ένταση της κριτικής που ασκήθηκε το τελευταίο διήμερο τόσο από τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και από την Βάσω Παπανδρέου με αφορμή τα τεκταινόμενα της τελευταίας διετίας. Δεν έκρυψε ότι δεν επιθυμεί την προεκλογική ένταση αν και άφησε να εννοηθεί ότι και ο ίδιος όπου κρίνει ότι επιβάλλεται θα ασκεί κριτική για λάθη και παραλείψεις που σημειώθηκαν επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ