Μπλατ: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλή χαρακτήρισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Costa del Sol» ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη φιλική ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν ένα μπακ του μπακ παιχνίδι και θεωρώ πως οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν κόντρα σε μια σκληρή, υψηλού επιπέδου ομάδα. Στο 35' ήμασταν μπροστά με δύο πόντους και αυτό χωρίς τον Σπανούλη, που δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος και τον ΛεΝτέι που τραυματίστηκε στην 3η περίοδο. Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του. Οι παίκτες μας έκαναν καλή δουλειά και ανταποκρίθηκαν στο διάστημα που απουσίαζαν οκτώ παίκτες από το ρόστερ μας. Η μια νίκη και το ένα καλό παιχνίδι μας δείχνει πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση και είμαι χαρούμενος με την παρουσία μας στο τουρνουά», ήταν τα λόγια του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ