Ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» συνταξίδεψε με Μητσοτάκη-Καραμανλή και έκανε ρεπορτάζ [εικόνες]

Ο γνωστός «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας – κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – συνταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή.

Οπως ο ίδιος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ανεβαίνοντας Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ της ΚΝΕ συνέπεσε με αρκετούς... διάσημους: Τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την... Αννα Βίσση.

Οπως σχολίασε με χιούμορ ο ίδιος στα social media: «Ταξιδεύω για φεστιβάλ ΚΝΕ στο ίδιο αεροπλανο με Κυριακο, Κωστάκη Καραμανλή, Άννα Βισση, Πέγκυ Ζήνα,όλους τους άριστους,όλους τους δεξιους δημοσιογραφους κ Μίλτο Βαρβιτσιώτη.Από όλους αυτούς, μπίζνες είναι μόνο η Βίσση!Αν πέσει το αεροπλανο, καταλαβαίνετε την απώλεια για τη χώρα».

Ταξιδεύω για φεστιβάλ ΚΝΕ στο ίδιο αεροπλανο με Κυριακο, Κωστάκη Καραμανλή, Άννα Βισση, Πέγκυ Ζήνα,όλους τους άριστους,όλους τους δεξιους δημοσιογραφους κ Μίλτο Βαρβιτσιώτη.Από όλους αυτούς, μπίζνες είναι μόνο η Βίσση!Αν πέσει το αεροπλανο, καταλαβαίνετε την απώλεια για τη χώρα. pic.twitter.com/QbcVyQomdr

Λίγο αργότερα, ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες ενημερώνοντας:

«Ωραία. Ο Κυριάκος κάθεται ακριβώς μπροστά μου και ο Κωστάκης ακριβώς μπροστά από τον Κυριακο! Ο Καραμανλής μου έκλεισε το μάτι καθώς περνούσα από μπροστά του».

Ωραία. Ο Κυριάκος κάθεται ακριβώς μπροστά μου και ο Κωστάκης ακριβώς μπροστά από τον Κυριακο! Ο Καραμανλής μου έκλεισε το μάτι καθώς περνούσα από μπροστά του. #συνεχήσενημέρωση pic.twitter.com/TyfFEDIIKZ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ