Μαβράι: «Ανυπομονώ να παίξω στον Αρη» - iefimerida.gr

Μαβράι: «Ανυπομονώ να παίξω στον Αρη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποθέωση από τους φίλους του Άρη γνώρισε ο Μερτζίμ Μαβράι, που βρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο περίπτερο της ΠΑΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των «κίτρινων» και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την νέα πρόκληση της καριέρας του. «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτές τις πραγματικά ειδικές σκηνές. Βρέθηκα στο γήπεδο, βλέπω τώρα και τον κόσμο και προσπαθώ να φανταστώ, πώς είναι να παίζεις με αυτούς τους φιλάθλους» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι καταλυτικό ρόλο στο να αποδεχθεί την πρόταση έπαιξε ο συμπατριώτης του και πλέον συμπαίκτης του στον Άρη, Μίτζεν Μπάσα. «Ο Μπάσα μου είπε πολλά καλά πράγματα, που με έπεισαν να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μυρίσω την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ανυπομονώ να παίξω» δήλωσε και κατέληξε:

«Είναι μια φοβερή πρόκληση, μια καινούργια περιπέτεια. Άλλο ποδόσφαιρο κι άλλο στιλ ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Παίκτης του Άρη είναι από το μεσημέρι ο Μερτζίμ Μάβραϊι, με τον Αλβανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και ακολούθως να φωτογραφίζεται με τη φανέλα τους.

Μαβράι: «Ανυπομονώ να παίξω στον Αρη» | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης μαβραι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ