Πώς μπορείς να γίνεις από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες σε μόλις 3 μήνες; - iefimerida.gr

Πώς μπορείς να γίνεις από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες σε μόλις 3 μήνες;

Alliance For Digital Employability
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Coding Bootcamps της Alliance For Digital Employability επανειδικεύεσαι ως προγραμματιστής σε μόλις 12 ή 24 εβδομάδες. Μήπως να το σκεφτείς σοβαρά δεδομένου ότι το επάγγελμα του προγραμματιστή συγκαταλέγεται στα 10 πιο «καυτά» επαγγέλματα παγκοσμίως;

Η Alliance For Digital Employability (AFDEmp) είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία του προέδρου των Ευρωπαίων Πληροφορικών κ. Βύρωνα Νικολαΐδη (CEPIS), διακεκριμένων ακαδημαϊκών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) κ.κ. Γιώργου Δουκίδη, Διομήδη Σπινέλλη, Κατερίνας Πραματάρη, Πάνου Λουρίδα, του προέδρου της HePIS κ. Νίκου Φαλδαμή, της διευθύντριας της HePIS κας. Ελένης Νικολαΐδου και άνω των 200 εταιριών και επιχειρηματικών φορέων. Στόχο έχει την αντιμετώπιση της ανεργίας, κυρίως των νέων, μέσω της επανειδίκευσής τους σε ψηφιακές δεξιότητες υψηλού επιπέδου

Στα Networking Days, oι  απόφοιτοι εξασφαλίζουν προσωπικές συνεντεύξεις με εκπροσώπους κορυφαίων εταιριών, οι οποίες συνήθως αποφέρουν άμεση πρόσληψη!

Αυτό γίνεται πράξη εδώ και 2 χρόνια μέσα από τα Coding Bootcamps, τα οποία ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι στιγμής 200 απόφοιτοι ηλικίας 20-50 ετών, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές (από μαθηματικοί και φυσικοί μέχρι θεολόγοι και νοσηλευτές) επανειδικεύτηκαν ως entry-level, full-stack προγραμματιστές στις γλώσσες προγραμματισμού Java και C#.

Το επάγγελμα του προγραμματιστή είναι στα 10 καλύτερα παγκοσμίως βάσει μισθού, ζήτησης και συνολικής επαγγελματικής ικανοποίησης (Glassdoor, 2018)

Το 97% των αποφοίτων εργάζεται σε κορυφαίες εταιρίες με πάρα πολύ αξιοπρεπείς μισθούς, καθώς βασικό συστατικό των Coding Bootcamps είναι η προετοιμασία και η προώθηση των υποψηφίων στην αγορά εργασίας, όπως εξηγεί και η διευθύντρια της HePIS, Ελένη Νικολαΐδου, που είναι η ψυχή αυτής της πραγματικά σπουδαίας πρωτοβουλίας

Τα χαμόγελα περισσεύουν για τους αποφοίτους των Coding Bootcamps!

Το Coding Bootcamp 6 ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου. Έχοντας σαν στόχο την ισάξια πρόσβαση στην εκπαίδευση, στα Coding Bootcamps παρέχουμε υποτροφίες σε υποψήφιους με εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις και περιορισμένη οικονομική δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.afdemp.org/bootcamp ή καλέστε στο 210 3729070.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ