Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Το βάναυσο πρόγραμμα αποτοξίνωσης που την κάνει να δείχνει 30άρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Το βάναυσο πρόγραμμα αποτοξίνωσης που την κάνει να δείχνει 30άρα [εικόνες]

Η 53χρονη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομορφιά δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων. Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να διατηρεί αυτή την υπέροχη σιλουέτα της.

Η 53χρονη ηθοποιός περνά μια «βάναυση» εβδομάδα αποτοξίνωσης στο θέρετρο ευεξίας Viva Mayr στην Αυστρία, αλλά λέει πως οι οπαδοί της την βοηθούν ήδη να επιστρέψει στους ρυθμούς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIVAMAYR Maria Wörth (@vivamayr) στις 6 Σεπ, 2018 στις 3:03 πμ PDT

Η ηθοποιός περνά την εβδομάδα της στο θέρετρο ευεξίας που βρίσκεται στις νότιες ακτές της λίμνης Worth στην Αυστρία, ένα αποκλειστικό ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πισίνα, σπα, γυμναστήριο και ένα σαλόνι ομορφιάς. Η Ελίζαμπεθ ακολουθεί το πρόγραμμα «θεραπείας» τρης κλινικής, που εστιάζει στην χρήση φυσικών αλάτων από την λίμνη ως μέρος ενός προγράμματος αποτοξίνωσης που έχει καθιερωθεί εδώ και σχεδόν 100 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Four days into my detox retreat at @vivamayr taking ‘the cure’. It’s brutal but I’m beginning to get my mojo back. I’ll be writing about my experiences in @spearsmagazine Swimsuit, of course, by @elizabethhurleybeach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις 10 Σεπ, 2018 στις 2:41 πμ PDT

Οι επισκέπτες λέγεται ότι καταναλώνουν περίπου 600 θερμίδες την ημέρα, με φαγητά που δεν περιέχουν γλουτένη και καθόλου γαλακτοκομικά προϊόντα. Χρησιμοποιούνται επίσης άλατα θειϊκού μαγνησίου και ενέματα που υποτίθεται ότι μειώνουν την οξύτητα του σώματος.

Η Ελίζαμπεθ θα λάβει επίσης θεραπείες σώματος – μυαλού, μασάζ στην κοιλιακή χώρα και μαθήματα για το πώς να μασάει σωστά τα τρόφιμα για να εξασφαλίσει πιο αποτελεσματική πέψη. Κι ενώ μπρεί να μην ακούγεται διασκεδαστικό, λέγεται ότι παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, με διάσημους αστέρες να το επισκέπτονται όπως τα μοντέλα Κάρλι Κλος και Σούκι Γουοτερχάουζ, αλλά και οι Rolling Stones.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hopefully on the way to a healthier me @vivamayr #vivamayrmariaworth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις 12 Σεπ, 2018 στις 7:04 πμ PDT

Αναρτώντας μια φωτογραφία της με μαγιό από το θέρετρο την Τρίτη, η Ελίζαμπεθ ανέφερε: «Τέσσερις ημέρες στην αποτοξίνωσή μου στο Viva Mayr κάνοντας το πρόγραμμα ‘the cure’. Είναι βάναυσο αλλά αρχίζω να ανακτώ τον παλιό μου εαυτό». Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης άλλη μία φωτογραφία της με φόντο την λίμνη, και έγραψε: «Ευτυχώς είμαι στον δρόμο για έναν πιο υγιεινό εαυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

About to glow..(remember that adage? Men sweat and ladies glow....) #sauna @vivamayr #vivamayrmariaworth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις 13 Σεπ, 2018 στις 5:09 πμ PDT

Η διαμονή στο συγκεκριμένο θέρετρο πάντως δεν είναι οικονομική. Τα δωμάτια ξεκινούν από τα 240 ευρώ ανά διανυκτέρευση και φτάνουν στα 1.200 ευρώ για μεμονωμένη χρήση και περιλαμβάνουν ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής με βάση της αρχές του Mayr. Και φυσικά, κάθε θεραπεία έχει κι άλλη τιμή – 175 ευρώ για κάθε ιατρική εξέταση, 80 ευρώ για ένα 15λεπτό μασάζ στην κοιλιακή χώρα και 95 ευρώ για ένα μάθημα γιόγκα διάρκειας 45 λεπτών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ