Συνελήφθη 59χρονος άνδρας για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας στην Κρήτη -Βρέθηκε αίμα στο αυτοκίνητό του - iefimerida.gr

Συνελήφθη 59χρονος άνδρας για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας στην Κρήτη -Βρέθηκε αίμα στο αυτοκίνητό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 59χρονος Έλληνας συνελήφθη στο Ρέθυμνο, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας (Αντονίνα) Ζόεβα.

Η 38χρονη, βουλγάρικης καταγωγής εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Σύμφωνα τα τοπικά μέσα, την ημέρα της εξαφάνισής της, η Τόνια είχε πάει για μπάνιο σε παραλία, όπου και συναντήθηκε με τον άνδρα που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου, ο οποίος και σήμερα κατηγορείται για τη δολοφονία της.


Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου, για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πρόκειται για Ρεθυμνιώτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Από την άλλη το neakriti.gr αναφέρει πως στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 59χρονου φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 38χρονης αγνοούμενης, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως φερόμενος δράστης και θύμα είχαν πολύ έντονη και τεταμένη σχέση. Ο 59χρονος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση. Η προανάκριση συνεχίζεται και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, neakriti.gr, cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Ρέθυμνο δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ