Super League: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τη δολοφονική φωτοβολίδα πάνω σε παιδιά και ηλικιωμένους [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τη δολοφονική φωτοβολίδα πάνω σε παιδιά και ηλικιωμένους [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο... κάνει αίσθηση, αλλά για αρνητικό λόγο!

Ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και τελικά τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 20.750 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οπαδός του ΠΑΟΚ είχε πετάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα μια φωτοβολίδα μέσα στον κόσμο του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Σε εξέδρα με παιδιά και ηλικιωμένους και από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός ή κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Σε εκείνο το σημείο είχε διακοπεί το παιχνίδι και τελικά ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει για ότι έγινε 20.750 ευρώ πρόστιμο!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1770318 από 05/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, είκοσι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (20.750,00) ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ