Η σκληρή νέα αρχή της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι -Τι συμβαίνει με τους φίλους της και δεν τους μιλάει - iefimerida.gr

Η σκληρή νέα αρχή της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι -Τι συμβαίνει με τους φίλους της και δεν τους μιλάει

Στενεύει ο κύκλος των φίλων της Μέγκαν. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες περνά η Μέγκαν Μαρκλ από την στιγμή που μπήκε στην βασιλική οικογένεια, καθώς δεν ξέρει πλέον ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Από την στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, οι φιλίες που είχε φαίνεται πως έχουν λιγοστέψει πολύ καθώς δυσκολεύεται να κατανοήσει σε ποιους μπορεί να βασιστεί.

«Η Μέγκαν έχει κόψει τις επαφές με μερικούς από τους στενούς της φιλους, κάτι που είναι πολύ σκληρό» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People. «Δυσκολεύεται να καταλάβει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί».

Η καλύτερη φίλη της Μέγκαν, Τζέσικα Μουλρόνεϊ

Σύμφωνα μάλιστα, με το περιοδικό, ο κύκλος των φίλων της είναι πλέον πολύ περιορισμένος.

Με τόσες διαρροές στα ταμπλόιντς – και την ίδια της την οικογένεια να μιλά συχνά στον Τύπο γι’ αυτήν – είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχει περιορίσει τόσο τις σχέσεις της και έχει αφήσει εκτός του κύκλου της άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν ως ανώνυμες πηγές στα περιοδικά.

Μεταξύ των αξιόπιστων φίλων της περιλαμβάνονται ο makeup artist, Ντάνιελ Μάρτιν και η κολλητή της και στιλίστρια Τζέσικα Μαλρόνι– την οποία και επισκέφθηκε κρυφά φέτος τον Αύγουστο στο Τορόντο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 7 Ιούν, 2018 στις 1:53 μμ PDT

«Υπάρχει μια μικρή ομάδα από εμάς που έρχόμαστε σε επαφή μαζί της και που βλέπουμε τι κάνει. Είναι ακόμη ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ξέραμε προτού μπει στη βασιλική οικογένεια» λέει ο Μάρτιν στο People.

Νωρίτερα φέτος, η σχολιάστρια της βασιλικής οικογένειας Πατρίσια Τρεμπλ, δήλωσε στο Vanity Fair: «Βλέπεις όλους αυτούς τους βασιλικούς και είναι απίστευτο το πόσο προσεκτικοί είναι σχετικά με το ποιους έχουν φίλους. Καταλήγουν με πολλούς ‘γνωστούς’ ή ανθρώπους που γνωρίζουν’».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happiest of birthdays my friend!! ❤️ ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 4 Αύγ, 2018 στις 6:08 πμ PDT


Μια άλλη γνώστρια της βασιλικής οικογένειας, η Έμιλι Νας, είπε στο περιοδικό πως μετά το γάμο η Μέγκαν «έχει εισέλθει σε μια πιο διακριτική κοινωνική ζωή... εξακολουθεί να βλέπει και να μιλά με τους πιο αξιόπιστους φίλους της όπως και πριν».

Τώρα όμως, ένας πρόσθετος μπελάς είναι η οικογένειά της. Ενώ η μητέρα της, Ντόρια Ράκκλαντ, σχεδιάζει να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να είναι πιο κοντά στην κόρη της, έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 10 Ιούλ, 2018 στις 8:00 πμ PDT


Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, συνεχίζει να ασκεί κριτική τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της, Χάρι, ενώ η ετεροθαλής αδερφή της κάνει απερίσκεπτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μέγκαν με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ



«Είναι η ζωή της» αναφέρει μια πηγή στο People σχετικά με το οικογενειακό σκάνδαλο. «Η αρχή των γάμων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αλλά το να έχεις όλη αυτή την αρνητική κριτική από την ίδια σου την οικογένεια, είναι ανυπόφορα φρικτό και ενοχλητικό».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ