Το περίεργο dress code στην κηδεία της 20χρονης που κρεμάστηκε στο γιοτ στην Κεφαλονιά -Τι ζήτησε η οικογένεια

Λεπτομέρειες για την κηδεία της 20χρονης Σίνεντ ΜακΝαμάρα που πέθανε σε ένα πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά, έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά της, ζητώντας από τους «φίλους» της να «ενωθούν σαν ένας σε όλο τον κόσμο».

Η 20χρονη Σίνεντ πέθανε τυλιγμένη σε ένα σχοινί, στο πλοίο Mayan Queen IV ενός δισεκατομμυριούχου, πιθανότατα σε μια υπόθεση αυτοκτονίας, μετά από 4 μήνες που εργαζόταν στο σκάφος αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby (@sineadmcnamara) στις 19 Αύγ, 2018 στις 6:07 πμ PDT

Τώρα, εν αναμονή της κηδείας της το Σάββατο, η οικογένεια της νεαρής ζήτησε από τους πενθούντες ένα μοδάτο αφιέρωμα, φορώντας «ότι θα ήθελε η Σίνεντ να φορέσουν».

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο αδερφός της Τζέικ, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της κηδείας, που θα πραγματοποιηθεί στο Port Macquarie στις ακτές της Νέας Νότιας Ουαλίας και και πώς θα προσαρμοστεί η τελετή στον τρόπο ζωής της αδερφής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby (@sineadmcnamara) στις 10 Μάι, 2018 στις 2:58 μμ PDT

«Για όσους θα έρθουν το Σάββατο, ο ενδυματολογικός κώδικας λέει να φορέσετε ότι θα ήθελε η Σίνεντ να φοράτε» έγραψε.

«Όλοι τη γνωρίζαμε και την αγαπήσαμε σε διάφορες φάσεις της ζωής της... επομένως ότι ήταν αυτό που σας έφερε μαζί, έτσι θα θέλαμε να ντυθείτε».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, τα κατάλληλα ρούχα περιλαμβάνουν «ταξιδιωτικά, επίσημα αλλά και αυτά που θα φορούσε κανείς σε ένα πλοίο – όλα τα στοιχεία που βοήθησαν στο χτίσιμο της πολύχρωμης ζωής της ΜακΝαμάρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby (@sineadmcnamara) στις 9 Αύγ, 2018 στις 12:33 πμ PDT

Οι παρευρισκόμενοι μετά την τελετή, θα μπορούν να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους στην παραλία στο κοντινό Bonnie Hills Surf Lifesaving Club.

Όσοι δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν, μπορούν να «αφιερώσουν μια στιγμή στον κοντινότερο ωκεανό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby (@sineadmcnamara) στις 6 Αύγ, 2018 στις 12:06 πμ PDT

Η ανάρτηση αναφέρει: «Ελάτε μαζί μας να κάνουμε το ίδιο, ενωμένοι σαν ένας σε όλο τον κόσμο, για να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε τις ξεχωριστές στιγμές που μοιραστήκαμε με την Σίνεντ».

Η ΜακΝαμάρα βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του πολυτελούς γιοτ στο οποίο εργαζόταν, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Αργοστόλι. Πιστεύεται ότι η 20χρονη είχε καλέσει την οικογένειά της κλαίγοντας λίγες μόνο ώρες προτού πεθάνει. Μίλησε επίσης με τον αδερφό της Τζέικ στην τελευταία αυτή επικοινωνία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, λίγο πριν βρεθεί το σώμα της, αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby (@sineadmcnamara) στις 12 Ιούλ, 2018 στις 9:13 μμ PDT

Πριν από αυτό το περιστατικό, η οικογένειά της ισχυρίζεται πως η Σίνεντ ήταν ευτυχισμένη και απολάμβανε την εργασία της στο πολυτελές γιοτ, που ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο, Αλμπέρτο Μπελέρες.

Την ώρα που η οικογένειά της προσπαθεί να βρει απαντήσεις σχετικά με τον θάνατό της, τα διεθνή Μέσα γράφουν διάφορα.

Άλλοι ανέφεραν πως προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν δύσκολο χωρισμό, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ άλλοι αποκάλυψαν πως πριν βρεθεί απαγχονισμένη είχε μία ξέφρενη νύχτα πάνω στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπελέρες. Κι ενώ πολλοί φίλοι αλλά και άγνωστοι γράφουν συκγκηντικά μηνύματα για την 20χρονη, υπάρχουν στο λογαριασμό της στο Instagram και κάποιοι που θέλησαν να την κατακρίνουν για τη ζωή της, γράφοντας αισχρά πράγματα.

Πάντως ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε στην Daily Mail πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό, αν και θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για τα αποτελέσματα συμπληρωματικών εξετάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ