Είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης ο νέος Κοντιζάς; -Ο γοητευτικός Κρητικός σεφ του MasterChef Junior [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης ο νέος Κοντιζάς; -Ο γοητευτικός Κρητικός σεφ του MasterChef Junior [εικόνες]

Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης/ Φωτογραφία: Μανώλης Παπουτσάκης/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας διαγωνισμός μαγειρικής για τους λιλιπούτειους φίλους της κουζίνας ξεκινά σε λίγες ώρες στο Star Channel. To ΜasterChef Junior κάνει πρεμιέρα απόψε.

Παιδία ηλικίας 8 και 13 ετών θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη μαγειρική και θα έρθουν αντιμέτωπα με τις δημιουργικές «προκλήσεις» που θα θέσουν οι τρεις κριτές. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Ελένη Ψυχούλη, Μάγκυ Ταμπακάκη και Μανώλης Παπουτσάκης. Η πολυσχιδής και πολυγραφότατη γαστρόνομος, Ελένη Ψυχούλη, δεν χρειάζεται συστάσεις.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό από το μεγάλο hit της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, το Master Chef, και έχει ξεκινήσει δυναμικά το ταξίδι της στο χώρο της γαστρονομίας.

Το τρίτο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής είναι μια παρουσία που θα μας απασχολήσει. Ο βραβευμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης κάνει το ντεμπούτο του ως τηλεοπτικό πρόσωπο και αξίζει να σταθούμε στο πλούσιο βιογραφικό του.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει πείρα με τον τηλεοπτικό φακό έχει πάντα τον αυθορμητισμό που λείπει πλέον από τον τηλεοπτικό κόσμο.

Διαβάστε λεπτομέρειες από τη ζωή του Μανώλη Παπουτσάκη και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανώλης Παπουτσάκης Masterchef Junior
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ