Η πιο καλοντυμένη -Να γιατί όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Κάρις Ντάγκλας στην Εβδομάδα Μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο καλοντυμένη -Να γιατί όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Κάρις Ντάγκλας στην Εβδομάδα Μόδας [εικόνες]

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιλιστική ταυτότητα μιας γυναίκας είναι ένας «ζωντανός οργανισμός» που συνεχώς εξελίσσεται και επηρεάζεται από τα ερεθίσματα που δέχεται.

Αυτά που θα διαβάσεις, αυτά που θα ακούσεις και θα παρατηρήσεις στους γύρω σου, σε διαμορφώνουν και σε κατευθύνουν. Όταν ένα κορίτσι, από πολύ μικρή ηλικία, πειραματίζεται με το στιλ του, τότε σε μεγαλύτερη, θα ξέρει πια τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

H κόρη του Mάικλ Ντάγκλας και της Kάθριν Ζέτα Τζόουνς μεγαλώνει με δύο γονείς που ανέκαθεν είχαν άποψη για το στιλ.

Η κομψότητα είναι στάση ζωής, ένας τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. H έφηβη Κάρις έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Town & Country»: «Η μόδα ήταν πάντα σημαντική στη ζωή μου, γιατί η μητέρα μου είναι ένα fashion icon για μένα. Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ την ντουλάπα της».

Μητέρα και κόρη έκαναν κοινή εμφάνιση στο show του οίκου Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το outfit της Κάρις ήταν μια μίξη θηλυκότητας, δυναμισμού και νεανικής φρεσκάδας.

Η Κάρις δεν επέλεξε την «εύκολη λύση» ενός φορέματος. Με το σύνολό της, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή μας.

Δείτε την εμφάνιση της Κάρις Ντάγκλας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΙΣ ΝΤΑΓΚΛΑΣ Κάθριν Ζέτα ΤΖόουνς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ