Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει περήφανη αλλά και φοβισμένη για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει περήφανη αλλά και φοβισμένη για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της

Η πρώην Πρώτη Κυρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μισέλ Ομπάμα είναι περήφανη και ενθουσιασμένη για τα επερχόμενα απομνημονεύματά της, το βιβλίο της «Becoming» με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να πλησιάζει, αλλά παραδέχεται πως είναι επίσης «λίγο φοβισμένη» για το πόσο «ειλικρινής, και ανοιχτή» είναι στο βιβλίο.

«Όλο αυτό το διάστημα που είμαι εκτός του Λευκού Οίκου, είχα τον χρόνο να σκεφτώ και να προβληματιστώ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Πέρασα πραγματικά κάποιο χρόνο σκεπτόμενη τους ανθρώπους,τις ιστορίες και τις εμπειρίες που με διαμόρφωσαν και με βοήθησαν στο να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» εξηγεί η πρώην Πρώτη Κυρία σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες.

«Είμαι περήφανη γι’ αυτό που δημιούργησα. Είμαι περήφανη γιατί το βιβλίο είναι ειλικρινές, είναι αυτό που είμαι εγώ. Επομένως, είμαι λίγο φοβισμένη επειδή είναι τόσο ειλικρινές και ανοιχτό» πρόσθεσε.

Το εξώφυλλο των απομνημονευμάτων της Μισέλ Ομπάμα

Τούτου λεχθέντος, η Μισέλ Ομπάμα είναι πρόθυμη να μοιραστεί το βιβλίο της με τον κόσμο και να δει πώς θα επηρεάσει τους αναγνώστες της.

«Ελπίζω ότι, εξαιτίας αυτού του βιβλίου, κι άλλοι μπορεί να ακούσουν τη δύναμη της δικής τους φωνής και της δικής τους ιστορίας» λέει η Ομπάμα. «Όχι στις μεγάλες στιγμές, αλλά στα μικρά πράγματα, στις μικρές στιγμές, στις δυσκολίες, στα ψηλά και στα χαμηλά – επειδή αυτά είναι τα πράγματα που μας κάνουν τα μοναδικά όντα που είμαστε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 12 Σεπ, 2018 στις 2:37 μμ PDT

Την Τετάρτη, η πρώην Πρώτη Κυρία, ανακοίνωσε επίσης μια επερχόμενη περιοδεία σε 10 πόλεις για την προώθηση του βιβλίου της, με στάσεις στο Σικάγο, το Λος Άντζελες, την Ουάσινγκτον, την Βοστόνη, την Φιλαδέλφεια, το Μπρούκλιν, το Ντιτρόιτ, το Ντένβερ, το Σαν Χοσέ και το Ντάλας.

Η πρώην Πρώτη Κυρία θα κάνει περιοδεία σε 10 πόλεις των ΗΠΑ για την προώθηση του βιβλίου της

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα πουληθούν μέσω του συστήματος «verified fan» του Ticketmaster, με το 10% των θέσεων να παραχωρείται δωρεάν σε οπαδούς και μέλη της κοινότητας που ενδέχεται να μην μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο. Για την πρώτη στάση, στις 13 Νοεμβρίου, στην πατρίδα της Ομπάμα, το Σικάγο, θα παραχωρηθούν 1.300 εισιτήρια στα μέλη της κοινότητας. Τα εισιτήρια ξεκινούν από μόλις 29,5 δολάρια και θα προσφερθούν επίσης υπογεγραμμένα βιβλία και εισιτήρια VIP.

Στις εκδηλώσεις αυτές, θα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της Μισέλ Ομπάμα και μια σειρά από συντονιστές – που η ίδια λέει ότι θα περιλαμβάνει μερικούς γνωστούς φίλους και μέλη της οικογένειας – για τις εμπειρίες που έχουν διαμορφώσει τη ζωή της, από την παιδική της ηλικία στην νότια πλευρά του Σικάγου, στα χρόνια της ως εκτελεστικό μέλος που προσπάθησε να ισορροπήσει το ρόλο της ως μητέρα και εργαζόμενη, μέχρι την εποχή που έγινε η πρώτη αφρο-αμερικανή Πρώτη Κυρία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα «Becoming», θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ