H Μπριζίτ Μακρόν θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά, για μια μέρα [εικόνες]

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δέχτηκε να παίξει τον εαυτό της στην τηλεοπτική σειρά «Vestiaires» του καναλιού France 2.


Πρόκειται για μια χιουμοριστική μίνι σειρά στην οποία η Μπριζίτ Μακρόν θα ερμηνεύσει τον ίδιο τον ρόλο που έχει στην πραγματική ζωή: της Πρώτης Κυρίας. Το πρωί της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, το κανάλι αναμενόταν να δημοσιοποιήσει ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, ενώ το επεισόδιο θα παιχτεί στον αέρα το Σάββατο το βράδυ.

Στιγμιότυπο από την σειρά για άτομα με αναπηρία:

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ιστορία της Γαλλίας. Ποτέ η σύζυγος ενός προέδρου δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο. Η γαλλική προεδρία ισχυρίζεται ότι η κυρία Μακρόν δέχτηκε τον ρόλο επειδή η σειρά έχει ως θέμα την αναπηρία. Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπριζίτ Μακρόν επωφελείται από την υψηλή δημοτικότητά της (67% των Γάλλων είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία της, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop από τον περασμένο Ιούνιο) ώστε να δώσει μια ώθηση στην δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν που έπεσε στις μετρήσεις.


«Το κάνει για να φανεί χρήσιμη, για να τραβήξει την προσοχή στα προβλήματα που φωτίζει η σειρά», σχολίαζε το περιβάλλον της Πρώτης Κυρίας

Η ιδέα ανήκει στην παραγωγό της σειράς, Sophie Deloche, η οποία καλεί συχνά διάσημους και επώνυμους Γάλλους να παίξουν. Τηλεφώνησε η ίδια στο προεδρικό μέγαρο και έκανε το αίτημα. «Μα δεν ξέρω να το κάνω αυτό», ήταν η πρώτη απάντηση της Πρώτης Κυρίας, αλλά πείστηκε από τα επιχειρήματα της παραγωγού για την «φιλανθρωπική» χροιά της τηλεοπτικής σειράς.


Η Πρώτη Κυρία άρχισε να διαβάζει το σενάριο της σειράς από τον περασμένο Μάιο. Οι συνεργάτες της πέρασαν το σενάριο από ακτινογραφία επειδή περιείχε και πολλές «ματιές» στα πολιτικά, τις οποίες αναθεώρησαν και απάλειψαν.
«Δεν μου αρέσουν ούτε τα φώτα ούτε οι κάμερες», εκμυστηρεύεται η Μπριζίτ Μακρόν σε δημοσιογράφους. Οταν της θυμίζουν ότι ως εκπαιδευτικός έκανε μαθήματα θεάτρου, στα οποία συμμετείχε και ο τότε μαθητής της Εμανουέλ Μακρόν απαντά: «Εγώ ποτέ δεν έπαιξα, το σιχαίνομαι αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπριζίτ Μακρόν σειρά τηλεοπτική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ