Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν 16 φορές- Τα κατάφεραν τελικά την 17η - iefimerida.gr

Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν 16 φορές- Τα κατάφεραν τελικά την 17η

Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν 16 φορές- Τα κατάφεραν τελικά την 17
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Τορ Τζαν, διοικητής της αστυνομίας του Ουαζιριστάν, να γλίτωσε 16 φορές, από τις απόπειρες δολοφονίας των Ταλιμπάν εναντίον του, όμως η 17η επίθεσή τους, δυστυχώς βρήκε το στόχο της.

Οι Ταλιμπάν, δείχνοντας την επιμονή τους, κατάφεραν τελικά αν και με τη 17η φορά να δολοφονήσουν τον διοικητή της αστυνομίας μίας κωμόπολης του Αφγανιστάν. Ο Τορ Τζαν, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό του, πέρασε επάνω από μία αυτοσχέδια βόμβα.

Οι Ταλιμπάν μάχονται από το 2001, οπότε εκδιώχθηκαν από την εξουσία από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, εναντίον της αφγανικής κυβέρνησης και των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.

Οι αντάρτες βάζουν κυρίως στο στόχαστρό τους τις δυνάμεις ασφαλείας του Αφγανιστάν, οι οποίες αναμένεται να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας της χώρας μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο τέλος του 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ