Η Σελένα Γκόμεζ απαντά στους επικριτές της με ένα κλιπ στα μαλλιά -Το κρυφό μήνυμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σελένα Γκόμεζ απαντά στους επικριτές της με ένα κλιπ στα μαλλιά -Το κρυφό μήνυμα [εικόνες]

Η Σελένα Γκόμεζ /Φωτογραφία: splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σελένα Γκόμεζ είναι μια πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Μπήκε από πολύ μικρή στον χώρο του θεάματος και μεγάλωσε στην ουσία μέσα σε αυτόν. Η πολύκροτη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ απασχόλησε τα ΜΜΕ για πολύ καιρό.

Η 26χρονη κοπέλα συνεχίζει τη ζωή της, μεταξύ φωτογραφήσεων και εμφανίσεων. Από ότι φαίνεται, όμως, δεν αρέσει σε όλους. Πριν λίγους μήνες, ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Στέφανο Γκαμπάνα σχολίασε σε μια φωτογραφία ότι είναι «πολύ άσχημη»!

Και ενώ όλοι σημείωσαν πόσο αγενές και άσχημο ήταν το σχόλιο του γνωστού σχεδιαστή, η Σελένα αποφάσισε να απαντήσει με έναν διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα, η μελαχρινή γλυκιά κοπέλα εμφανίστηκε με ένα... μήνυμα γραμμένο πάνω της, δίνοντας έτσι πληρωμένη απάντηση σε όλους τους haters της!

Δείτε το μήνυμα της Σελένα Γκόμεζ με ένα statement clip στα μαλλιά και την απάντησή της στους επικριτές της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ