Τι θέλει ένας σκύλος λίγο πριν πεθάνει -Ενας κτηνίατρος αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία των κατοικιδίων - iefimerida.gr

Τι θέλει ένας σκύλος λίγο πριν πεθάνει -Ενας κτηνίατρος αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία των κατοικιδίων

Ενας άρρωστος σκύλος στον κτηνίατρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πολύ σπάνιο ένας σκύλος να πεθάνει απότομα και χωρίς προειδοποιητικά σημάδια.

Το πιθανότερο είναι πως ο σκύλος σας θα σας δείξει μερικά σημάδια ή συμπτώματα που μάλλον υπονοούν πως πλησιάζει στο τέλος της ζωής του.

Αν ο σκύλος σας δεν είναι σε θέση να κάνει πράγματα που συνηθίζατε να κάνετε μαζί και με την οικογένειά σας, αν δεν αντιδρά όπως και στο παρελθόν, ή αν υπάρχει αβάσταχτος πόνος στη ζωή του από την υγεία του, τότε θα πρέπει να μιλήσετε με τον κτηνίατρο για το θέμα της ευθανασίας.

Επίσης, αν ο φίλος σας έχει μια ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, ή αν τραυματίστηκε σοβαρά με πολύ λίγες δυνατότητες θεραπείας, τότε η ευθανασία μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε.

Κάνοντας ευθανασία στον σκύλο σας, είναι σίγουρα μία από τις σκληρότερες αποφάσεις που οι άνθρωποι που αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους πρέπει να λάβουν.

Είναι αυτονόητο ότι ένας κτηνίατρος είναι το μόνο εξειδικευμένο άτομοπου μπορεί να σας πει αν υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός από την πιο θλιβερή.

Μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια σκύλου, η Jessi Dietrich σημείωσε στο twitter της ότι ρώτησε τον κτηνίατρό της ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του.

Διαβάστε τι θέλει ένας σκύλος λίγο πριν πεθάνει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ