Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς υπέστη θλάση -Χάνει ΟΦΗ, Τσέλσι, «χλωμός» και για ΑΕΚ - iefimerida.gr

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς υπέστη θλάση -Χάνει ΟΦΗ, Τσέλσι, «χλωμός» και για ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ άσχημα νέα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός στο τελευταίο μέρος της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηραίο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί αν είναι σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Σέρβος στράικερ έχει θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες και χάνει σίγουρα δυο σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, διεθνής φορ δεν θα παίξει με τον ΟΦΗ (15/9) στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με την Τσέλσι στην Τούμπα (20/9) για την πρεμιέρα του Europa League. Ο Πρίγιοβιτς θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα (30/9) ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ πριγιοβιτς θλάση Τσέλσι αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ