Δημήτρης Σκουλός: 10 διάσημες γυναίκες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου κριτή του GNTM [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημήτρης Σκουλός: 10 διάσημες γυναίκες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου κριτή του GNTM [εικόνες]

O Δημήτρης Σκουλός/ Φωτογραφία: skoulos/ Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ταλέντο του Δημήτρη Σκουλού είναι γνωστό στους ανθρώπους της μόδας.

Ειναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από φωτογραφίες που υμνούν την ομορφιά: σε μεγάλα περιοδικά, σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Με την συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model πήρε το βάπτισμα του πυρός στον αχανή τηλεοπτικό κόσμο. Ο Δημήτρης Σκουλός, με την πορεία του, έχει δείξει ότι όταν πιστεύεις στο όνειρό σου, κάνεις και τους άλλους να πιστεύουν σε αυτό.

Στην πρεμιέρα του GNTM, ο φωτογράφος αποδόμησε με τον δικό του τρόπο όλα τα «πλαστικά» πρότυπα ομορφιάς.

Αυτά ήταν τα λόγια του σε μια 18χρονη διαγωνιζόμενη που «πείραξε» από νωρίς την φυσική της ομορφιά με την συγκατάθεση της μητέρας της:

«Ο τρόπος που μίλησες, δείχνει μια κοπέλα πάρα πολύ έξυπνη, που θα σπουδάσει και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Το ότι πείραξες τον εαυτό σου δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα. Εγώ, σαν πατέρας που έχω κόρη, δεν θα το επέτρεπα. Το θεωρώ λάθος. Την κόρη μου, την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει τον εαυτό της γι’αυτό που είναι. Αν είναι άσχημη δεν πειράζει. Έτσι γεννήθηκε. Ούτε εγώ είμαι κούκλος. Αυτό αγαπάω σε μένα και δεν το αλλάζω. Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει γιατί έτσι γεννήθηκα. Έτσι με έκανε η μητέρα μου...».

10 διάσημες γυναίκες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου κριτή του GNTM, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ GNTM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ