Το διαδίκτυο βρήκε τον πιο χαλαρό Θεσσαλονικιό- Εκοβε βόλτες με το ποδήλατο στα επεισόδια του Σαββάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το διαδίκτυο βρήκε τον πιο χαλαρό Θεσσαλονικιό- Εκοβε βόλτες με το ποδήλατο στα επεισόδια του Σαββάτου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πιο χαλαρό Θεσσαλονικιό βρήκε το διαδίκτυο με αποτέλεσμα το παρακάτω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του facebook.

Το αγόρι, λοιπόν, πήρε αυτόν τον χαρακτηρισμό, καθώς βρέθηκε την λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο, αλλά εξακολούθησε να είναι χαλαρός και ήρεμος.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ποδηλάτης που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο βρέθηκε στον δρόμο που γίνονταν επεισόδια στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Ετσι ο ίδιος αντί να τρομοκρατηθεί στην ιδέα των δακρυγόνων, των μολότοφ και του πετροπόλεμου, αποφάσισε να συνεχίσει την βόλτα του στο σημείο.

Έτσι ο χαλαρός Θεσσαλονικιός, όχι μόνο δεν άλλαξε κατεύθυνση, αλλά πέρασε από τον δρόμο όπου στην μία πλευρά ήταν οι διαδηλωτές και στην άλλη οι άνδρες των ΜΑΤ.

Ο ίδιος μάλιστα πέρασε με το πάσο του, σαν μην συμβαίνει τίποτα, ενώ και οι δύο πλευρές σταμάτησαν ότι έκαναν για να περάσει.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, καθώς αφού πέρασε, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ