Οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ σκοτώνουν ζώα υπό εξαφάνιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ σκοτώνουν ζώα υπό εξαφάνιση [εικόνες]

Αδερφοί Τραμπ: Δολοφόνοι ζώων υπό εξαφάνιση [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεοπαρδάλεις, αντιλόπες, βούβαλια, ελέφαντες, κροκόδειλοι. Οι υιοί Τραμπ, Ντόλαντ Τζούνιορ και Ερικ, ποζάρουν χαμογελαστοί με τη καραμπίνα και τα μαχαίρια στο χέρι, αγκαλιά με τα απροστάτευτα και αναγνωρισμένα απειλούμενα «τρόπαιά» τους.

Οι φωτογραφίες από την Αφρική, των καλομαθημένων γιων του Αμερικανού μεγιστάνα των ακινήτων, Ντόναλντ Τραμπ, κυκλοφόρησαν στον αμερικανικό ιστoτόπο Hunting Legends, - μία εταιρία που διοργανώνει σαφάρι, αποκλειστικά για το τζετ σετ.

Οπως δημοσιεύει η Realnews, στο ένθετό της Real planet, οι φωτογραφίες διέρρευσαν, από την ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται σε επιλεγμένα μέλη, στο ευρύ κοινό και στις περιβαλλοντικές οργανώσεις. Η διεθνής κατακραυγή, ήταν άμεση αλλά οι γιοι δεν φάνηκαν να επηρεάζονται έστω και στο ελάχιστο.

Αντίθετα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, έγραψε στο twitter του. «Δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ επειδή κάποιοι τρελοοικολόγοι το απαιτούν». Μάλιστα συνέχισε γράφοντας: «Είμαι κυνηγός και δεν έχω λόγο να το κρύβω… Λατρεύω να βρίσκομαι στη φύση με ένα όπλο ή με τόξο» ενώ κατέληξε: «Στην τελική χωρίς τα δολάρια των κυνηγών δεν θα είχαν απομείνει και πολλά χρήματα στην Αφρική»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ