Μπιέλιτσα: «Είμαι έτοιμος για την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Μπιέλιτσα: «Είμαι έτοιμος για την Ελλάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα στην Κρήτη (13/9), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019, δήλωσε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αυχένα.

Ο φόργουορντ των Κινγκς, ο οποίος απείχε από την Εθνική την τελευταία διετία, μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελλάδα,τονίζοντας: «Είμαστε έτοιμοι για την Ελλάδα, με τη μεταξύ μας αναμέτρηση να είναι η πιο σημαντική στα προκριματικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε έτοιμοι. Οι Έλληνες έχουν δυνατή ομάδα, τη στιγμή που από εμάς λείπουν βασικοί. Δεν θέλουμε να έχουμε το ρόλο του φαβορί, αλλά θέλουμε τη νίκη για να γίνει πιο εύκολη η αποστολή μας στο "παράθυρο" του Νοεμβρίου.

Προσωπικά απολαμβάνω κάθε στιγμή εδώ. Δεν ήμουν στην Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια, όμως τώρα έχω τον ρόλο που είχα πριν πάω στις ΗΠΑ. Αυτό χρειαζόμουν. Αυτό και αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι με την μπάλα είναι αυτό που θέλω, για να δημιουργώ για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ