Nations League: Ηττα για την μέτρια Εθνική, έχασε 2-1 από την Ουγγαρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Nations League: Ηττα για την μέτρια Εθνική, έχασε 2-1 από την Ουγγαρία [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολλά λάθη στην άμυνα της και την μέτρια εικόνα της «πλήρωσε» η Ελλάδα και έχασε με 2-1 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Οι γηπεδούχοι παρότι δεν είχαν οπαδούς στο πλάι τους λόγω τιμωρίας μπήκαν δυνατά και στο 15' προηγήθηκαν με τον Σαλάι, αλλά τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μανωλάς. Ο Μπάρκας έπιανε τα... πάντα για την Εθνική, αλλά τα πολλά αμυντικά λάθη έφεραν και το 2-1 από τον 43' Κλάινχαϊσλερ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει και πάλι τους Ούγγρους στις 12 Οκτωβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Επίσης στο άλλο ματς του ομίλου η Φινλανδία κέρδισε με 1-0 την Εσθονία και πλέον έχει δυο νίκες.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ρόσι): Γκουλάσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχάισλερ, Κόβατς (81' Πάτκαϊ), Σάλαϊ, Βάργκα (62' Λόβρεντσιτς), Ζάλαϊ (69' Έπελ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου).

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα εθνική Ουγγαρία nations league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ