ΑΕΚ: Εφτασε τα 14.267 εισιτήρια διαρκείας - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Εφτασε τα 14.267 εισιτήρια διαρκείας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «ευχαριστώ» της στον κόσμο της ΑΕΚ για τη συμπαράσταση που της έδειξε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τελικό αριθμό που διατέθηκε και έφτασε τις 14.267. Υποκλίθηκε λοιπόν στους φιλάθλους της για την κατακόρυφη αύξηση σε σχέση με πέρυσι που έφερε την καλύτερη επίδοση μετά την επιστροφή της ομάδας.

Το μήνυμα της ΑΕΚ αναφέρει: «Η μεγαλύτερη με διαφορά επίδοση στην πενταετία της αναγέννησης! Με αύξηση 68,8% σε σχέση με πέρυσι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση, την πίστη και την αφοσίωση στην πρωταθλήτρια Ελλάδας»!

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η ΑΕΚ πούλησε και τα 2.100 εισιτήρια που είχε πάρει για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ, με την ολλανδική ομάδα να μην δίνει περισσότερα παρά το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΕ ΑΕΚ εισιτήρια διαρκείας 14.267
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ