Fill the Bracket: Σε αυτή την αθηναϊκή κατοικία του '40 με την καταπράσινη αυλή θα φας το brunch των ονείρων σου

Τα παιδιά του Κυρίου Χου που όλοι αγαπάμε στα Πετράλωνα -δηλαδή οι Γιάννης και Θανάσης Πετρίδης, ο Λάμπρος Σιγάλας και ο Ερρίκος Τσόχος- βρήκαν ένα νεοκλασικό στην περιοχή του Κεραμεικού για να στεγάσουν το νέο τους επιχειρηματικό βήμα.

Γιατί στον Κεραμεικό; Γιατί κι αυτή η περιοχή, όπως τα Πετράλωνα, έχει ακόμα την αίσθηση μια μικρής γειτονιάς που συνδυάζει το παρελθόν με τις νέες τάσεις στην διασκέδαση.

Το «Fill the bracket» λοιπόν, που αν θέλετε μπορείτε να το λέτε και «παρένθεση» χάριν συντομίας,- άλλωστε αυτό φιλοδοξεί να γίνει: μια μικρή παρένθεση στην καθημερινότητά μας- θα το βρείτε σε μια παλιά αθηναϊκή κατοικία του ’40.

Περνώντας τον στενό διάδρομο της εισόδου, θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον δεκαετίας του '20, που έχουν επιμεληθεί οι Ιταλοί αρχιτέκτονες και αδέρφια Giuseppe και Maurizio Alito.

Στον χώρο κυριαρχεί το πράσινο τηνιακό μάρμαρο, το ξύλο και ο μπρούτζος, ενώ ένας εντυπωσιακός ξύλινος ανεμιστήρας οροφής και οιμεγάλοι καθρέφτες πάνω από το μπαρ συμπληρώνουν την εικόνα της αστικής Αθήνας.

Γνωρίστε τις γεύσεις και τους χώρους του «Fill the bracket», στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FILL THE BRACKET Κεραμεικός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ