Οι εργαζόμενοι της Apple προτιμούν το νέο τους αφεντικό από τον Στιβ Τζομπς - iefimerida.gr

Οι εργαζόμενοι της Apple προτιμούν το νέο τους αφεντικό από τον Στιβ Τζομπς

εργαζόμενοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν απεβίωσε ο Στιβ Τζομπς τον περασμένο Οκτώβριο, όλοι έλεγαν ότι ο αντικαταστάτης του αναλάμβανε μια δύσκολη θέση, καθώς η σύγκριση με τον ιδρυτή της Apple θα ήταν αναπόφευκτη, κυρίως εξαιτίας του μύθου που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Τζομπς.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε τελικά ο Τιμ Κουκ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν όχι μόνο ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει το Στιβ Τζομπς, τουλάχιστον στο μυαλό των υφισταμένων του.

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Glassdoor.com, oι εργαζόμενοι στην αμερικανική εταιρεία έδωσαν καλύτερη βαθμολογία στον Κουκ από ότι στον Τζομπς, καθώς ο πρώτος σημείωσε 97% αποδοχής στις -ανώνυμες- απαντήσεις, έναντι 95% του δεύτερου για την περίοδο Μάρτιος 2010 – Μάρτιος 2011.

Μεταξύ των λόγων που ο νέος επικεφαλής της Apple χαίρει τόσο ευρείας αποδοχής είναι οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, καθώς και η επιτυχής παρουσίαση στην αγορά των iPhone 4S και του iPad τρίτης γενιάς, κατά τη διάρκεια της διοίκησής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ