Η Τατιάνα Στεφανίδου φοράει το must have πουκάμισο της χρονιάς -Σε Zara εκδοχή των 39,90 [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου φοράει το must have πουκάμισο της χρονιάς -Σε Zara εκδοχή των 39,90 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα είναι η επιστροφή του κλασικού, λίγο 90s και πολύ... Versace print με τις αλυσίδες.

Τα λευκά μεταξωτά πουκάμισα και φορέματα με τα χρυσόμαυρα print ή το αντίστροφο, τα μαύρα μεταξωτά πουκάμισα και φορέρματα με τα λευκόχρυσα print. Και φυσικά τα αντίστοιχα μαντήλια, αλλά και οι παντελόνες ακόμη και τα κολάν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει ένα λογαριασμό στο Instagram που θα ζήλευαν και οι fashion bloggers, φυσικά υιοθέτησε την τάση κάνοντας έναν εκπληκτικό mix 'n mutch συνδυασμό: Μια πιε ντε πουλ στενή φούστα φορεμένη με ένα statement κομμάτι που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στην ντουλάπα τους: Ενα πουκάμισο με το iconic print αλά Versace.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φοράει το must have πουκάμισο της χρονιάς -Σε Zara εκδοχή των 39,90 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για όσες θα ήθελαν να αντιγράψουν το στιλ της, ευτυχώς, η τιμή του εν λόγω πουκαμίσου είναι αρκετά προσιτή: Πρόκειται για ένα Ζara κομμάτι που πωλείται για 39,90 ευρώ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φοράει το must have πουκάμισο της χρονιάς -Σε Zara εκδοχή των 39,90 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τατιάνα Στεφανίδου πουκάμισο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ