Ο Τζέιμς Μποντ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου - iefimerida.gr

Ο Τζέιμς Μποντ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Ολυμπιακοί Αγώνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Τζέιμς Μποντ επιστράτευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στις 27 Ιουλίου, καθώς ο ηθοποιός Ντάνιελ Γκρεγκ, που ενσαρκώνει τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα, θα πρωταγωνιστήσει στην φαντασμαγορική τελετή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ο 44χρονος ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει τα πρώτα πλάνα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από την ταινία μικρού μήκους, που θα ονομάζεται «Η Άφιξη» και θα χρησιμοποιηθούν στην τελετή έναρξης. Μάλιστα για τις ανάγκες του φιλμ, δόθηκε άδεια στα συνεργεία να εισέλθουν σε χώρους του παλατιού που θεωρούνταν μη προσβάσιμοι. Η ταινία θα ολοκληρώνεται με την προσγείωση του Τζέιμς Μποντ με αλεξίπτωτο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

«Ήθελαν την πιο χαρακτηριστική βρετανική φιγούρα μέσα στο Στάδιο που να συνδέεται με το Λονδίνο και την μοναρχία και την πήραν. Θα είναι μία μαγική σκηνή για όσους βρεθούν μέσα στο στάδιο και γι' αυτούς που θα παρακολουθήσουν την τελετή από το σπίτι στις 27 Ιουλίου», αναφέρει μία πηγή στην βρετανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ