Ξανθή Τζερεφού -Η κοκκινομάλλα plus size model του GNTM είναι η Ελληνίδα Άσλεϊ Γκράχαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξανθή Τζερεφού -Η κοκκινομάλλα plus size model του GNTM είναι η Ελληνίδα Άσλεϊ Γκράχαμ [εικόνες]

Η Ξανθή Τζερεφού /Φωτογραφία: Instagram/xanthitzeri12
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το Greece’s Next Top Model.

Το λαμπερό σόου περιλάμβανε τις οντισιόν πολλών όμορφων και νέων κοριτσιών με όνειρο να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας και του μόντελινγκ. Κάποιες ξεχώρισαν και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού και πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ στη συνέχεια.

Μια από τις κοπέλες που ξεχώρισε και μάλιστα κατάφερε να περάσει στο bootcamp είναι η Ξανθή Τζερεφού. Η νεαρή κοκκινομάλλα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές με την σπιρτάδα της και το ταμπεραμέντο της, ενώ στη συνέχεια τους συγκίνησε όταν αποκάλυψε ότι έχει Διαβήτη τύπου 1.

Η Ξανθή ανήκει στα plus size μοντέλα και ήθελε να προωθήσει την διαφορετικότητά της, με το ανοιχτό της δέρμα και τα φυσικά κόκκινα μαλλιά της, όπως δήλωσε η ίδια.

Δείτε την Ξανθή Τζερεφού που εντυπωσίασε τους κριτές του Greece’s Next Top Model με την σπιρτάδα και την αυτοπεποίθησή της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ