Η Ολίβια Νιούτον- Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο -Για τρίτη φορά - iefimerida.gr

Η Ολίβια Νιούτον- Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο -Για τρίτη φορά

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Φωτογραφία: AP/ Richard Shotwell)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά δίνει η Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έγινε διάσημη από το «Grease», αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι διαγνώστηκε για τρίτη φορά μέσα σε τρεις δεκαετίες, αυτή τη φορά στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Η Νιούτον-Τζον δήλωσε ότι αντιμετωπίζει την ασθένεια με «σύγχρονα» φάρμακα και φυσικές θεραπείες, μεταξύ άλλων και με χρήση κάνναβης.

«Ο σύζυγός μου είναι πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξει και πιστεύω ότι θα το νικήσω», δήλωσε η 69χρονη. Το 1992 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο, στο μαστό.

Το 2013 άκουσε από τους γιατρούς την ίδια άσχημη είδηση, έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Τότε, οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον ώμο της. Αρχικά πίστευαν ότι είχε τραυματιστεί από τη ζώνη, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι είχε ξανά καρκίνο του μαστού και πως είχε κάνει μετάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολίβια Νιούτον-Τζον καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ