Διαιτητής φαίνεται να πανηγυρίζει γκολ που δέχτηκε η Αρσεναλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαιτητής φαίνεται να πανηγυρίζει γκολ που δέχτηκε η Αρσεναλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απορίες προκαλούν οι... περίεργες αντίδρασεις του διαιτητή Μάικ Ντιν στα παιχνίδια της Αρσεναλ, καθώς φαίνεται πως πανηγυρίζει για δεύτερη φορά γκολ που δέχτηκαν οι «κανονιέρηδες» σε αγώνα τους.

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο Αγγλος ρέφερι (φωτογραφία) είχε πιαστεί από την κάμερα να χοροπηδάει από χαρά στο γκολ που είχε σημειώσει ο Λουίς Σαχά της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Αν και ακούγεται απίστευτο, ο Ντιν φαίνεται πως πανηγυρίζει και πάλι το γκολ του Αμπέλ Τααράμπτ, που άνοιξε το σκορ για την ΚΠΡ κόντρα στην Άρσεναλ (2-1) κρατώντας για μερικά δευτερόλεπτα ανοικτά τα χέρια του, ενώ συνέχιζε να τρέχει.

Μάλλον ο πολύπειρος ρέφερι πρέπει να προσέχει πως χρησιμοποιεί τα χέρια του, προκειμένου να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν πανηγυρίζει γκολ σε αγώνα που διευθύνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ