Αυτό το τζιν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτή την εποχή - iefimerida.gr

Αυτό το τζιν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτή την εποχή

Φωτογραφία: AG Jeans
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φθινόπωρο είναι πάντα η αρχή μιας νέας εποχής που μας καλεί σε κάτι διαφορετικό, που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά τις ανάγκες μας και μας παροτρύνει για αλλαγές.

Είναι η κατάλληλη εποχή να εντοπίσουμε τα κομμάτια που θα κάνουνε την καθημερινότητά μας πιο άνετη τη νέα σεζόν, που θα μας επιτρέψουν ευέλικτους συνδυασμούς, θα μας ανανεώσουν και θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας.

Ενα τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά τα κομμάτια. Ποιο άλλο ρούχο μπορεί να φορεθεί με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και τόσες δεκαετίες;

Frayed τζιν (το τζιν με σκισίματα στο μπροστινό μέρος και ξέφτια στο τελείωμα των ποδιών), split-seam jeans (μια «μίξη» skinny jean και flared τζιν), mum jeans (το τζιν που επιστρέφει από τη δεκαετία του 80’), cigarette jeans (το τζιν από τα 70’s και απογειώθηκε στα 90s): οι διαθέσιμες επιλογές στα τζιν είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε στιλ και σωματότυπο.

Αυτό το τζιν ήρθε για να μείνει και να παραγκωνίσει τις πιο στενές γραμμές που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια άνεσης και ευελιξίας.

Δείτε το τζιν που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ό,τι καλύτερο γι'αυτή την εποχή, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν παντελόνι μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ