Δικαίωση για Χριστοδουλόπουλο -Ακυρο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Δικαίωση για Χριστοδουλόπουλο -Ακυρο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαίωση για τον Λάζαρο Χριστοδολόπουλο καθώς η Επίλυση Οικονομικών Διαφορών απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του παίκτη του ΟΣΦΠ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από τη στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια (ένα με την ίδια και ένα με τους «ερυθρόλευκους»), ωστόσο σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, το συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» δεν έχει ισχύ.

Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποζημίωσης προς την πλευρά της ΑΕΚ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η υπόθεση πηγαίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να εξεταστεί αν προκύπτουν αθλητικές ποινές προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Βέβαια, μετά τη σημερινή απόφαση που ουσιαστικά δικαιώνει την πλευρά του παίκτη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε ποινή εις βάρους του, αφού η Επιτροπή κάνει λόγο για συμβόλαιο με την ΑΕΚ που δεν έχει ισχύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ