Μίκης Θεοδωράκης: «Υπερψηφίστε τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις» - iefimerida.gr

Μίκης Θεοδωράκης: «Υπερψηφίστε τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις»

άκυρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να υπερψηφίσουν τις συνεπέστερες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αποφεύγοντας το λευκό, το άκυρο και την αποχή, κάλεσε τον ελληνικό λαό ο Μίκης Θεοδωράκης.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος «ΣΠΙΘΑ» που ίδρυσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υπογραμμίζει πως η τρόικα μετά τον οικονομικό και νομικό «αφοπλισμό» της χώρας, επιχειρεί τώρα και τον πολιτικό αφοπλισμό, μέσω της ψήφισης των «μνημονιακών κομμάτων». Υπό τις συνθήκες αυτές, η «ΣΠΙΘΑ» εκτιμά οτι οι εκλογές τείνουν να προσλάβουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο.

Η απόφαση χαρακτηρίζει επίσης «ιστορικές» τις ευθύνες των κομμάτων, κινημάτων και ατόμων που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να συγκροτήσουν ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο ενώ καλεί τους Έλληνες πολίτες «να ψηφίσουν μαζικά το κόμμα, κίνημα ή σχηματισμό που θεωρούν ότι έχει την πιο συνεπή αντιμνημονιακή στάση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Η αποχή, το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα του μνημονίου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ