Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν φοράει ποτέ μα ποτέ παντελόνι -Και η Κέιτ το ίδιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν φοράει ποτέ μα ποτέ παντελόνι -Και η Κέιτ το ίδιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν παρατηρήσει κανείς τις δημόσιες, επίσημες εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, της Καμίλα και της Κέιτ Μίντλετον, θα διαπιστώσει το εξής απλό: Δεν φορούν ποτέ, μα ποτέ παντελόνια.

Ο λόγος είναι απλός: Σύμφωνα με την παράδοση οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, όταν ασκούν δημόσια καθήκοντα, πρέπει να φορούν φούστες ή φορέματα. Ποτέ παντελόνια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά τηρεί τον κανόνα απαρέγκλιτα. Και το ίδιο ακριβώς κάνει και η Κέιτ Μίντλετον η οποία ποτέ μέχρι σήμερα σε επίσημη εμφάνιση δεν έχει φορέσει παντελόνι. Το ίδιο και η Καμίλα. Αυτή που φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα από κανόνες είναι η Μέγκαν Μαρκλ η οποία τόσο πριν το γάμο όσο και μετά συνεχίζει κανονικά σε επίσημες ή μη εμφανίσεις της να φοράει παντελόνια, συνήθως με κομψά σακάκια.

Ο κανόνας τηρείται με τέτοια πιστότητα από τη βασίλισσα που δημοσίως όλες και όλες την έχουν δει να φοράει παντελόνι μόλις οκτώ φορές. Και στις οκτώ αυτές φορές, είχε το λόγο της που επέλεξε, πάντως, παντελόνι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλισσα Ελισάβετ Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ