Γιατί είναι πολύ κακή μέρα να είσαι η Ζέτα Μακρυπούλια

Πρώτα ανακοινώθηκε ότι η νέα της τηλεοπτική σειρά μπήκε στο πάγο. Και μετά βγήκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο Πρωινό του Ant1 και δήλωσε «Η Ζέτα αυτό που κάνει το σέβεται. Αν είναι καλή, είναι άλλο θέμα». Με άλλα λόγια, όχι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου.

Το κατά πόσο η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή ηθοποιός ή απλά μια φαντασμαγορικά ωραία γυναίκα, είναι κάτι που μόνο ο χρόνος και η διαρκεία της θα κρίνουν.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους παρουσιαστές των πρωινάδικων να θέτουν την συγκεκριμένη ερώτηση. Προσδοκώντας ιδανικά να πάρουν μια απάντηση όπως αυτή του Γιώργου Παρτσαλάκη, που δήλωσε «Η Ζέτα αυτό που κάνει το σέβεται, το υπερασπίζεται, το τιμά και το ζει. Κατά συνέπεια αν είναι καλή, μέτρια ή κακή είναι άλλο θέμα».

Η αλήθεια είναι εκείνος έκανε την συγκεκριμένη δήλωσε ως καλό. Ως κάτι θετικό για εκείνη. Αντιδιαστέλοντας μάλιστα την περιπτωσή της με εκείνη μιας άλλης ηθοποιού που, όπως είπε, «Όταν ανεβαίνει στην σκηνή δεν παίζει, κάνει πασαρέλα, φωτογράφηση, ασχολείται με τι φόρεμα φοράει».

Αλλά και μόνο το γεγονός ότι είσαι σε μια δουλειά και κάποιος χρειάζεται να βγει να σε υπερασπίσει, δείχνει ότι δεν έχεις καταφέρει ακόμη να καταξιωθείς σε αυτή. Όσους πρωταγωνιστικούς ρόλους και αν παίξεις.

Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι η σειρά «Φέρσου σαν άνδρας» που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, μπήκε στον πάγο.

Προφανώς στην προσπάθεια οικονομικού μαζέματος ακόμη και των υγειών «μαγαζιών», προκειμένου να αντέξουν στην κρίση.

Και επειδή τα κακά πάνε τρια τρια, έχουμα τα μάτια μας ανοιχτά για την τρίτη «κακή» είδηση για εκείνη, που σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ