Ο ΗΡΩΝ και η ENGIE μεγάλοι χορηγοί του «Voltάρω 2018» - iefimerida.gr

Ο ΗΡΩΝ και η ENGIE μεγάλοι χορηγοί του «Voltάρω 2018»

Χορηγός του «Voltάρω 2018» είναι ο ΗΡΩΝ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεγαλύτερη πράσινη γιορτή της χρονιάς, «Voltάρω 2018» θα υποδεχθεί το πάρκο δίπλα στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Και φυσικά, ο ΗΡΩΝ και η ENGIE θα είναι εκεί, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν και να αναδείξουν καθημερινές πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Ο ΗΡΩΝ και η ENGIE HELLAS θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του Voltάρω τη νέα κοινή προσπάθεια των δύο εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Συγκεκριμένα οι δύο εταιρείες παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων εξασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες τους προνομιακά πακέτα που περιλαμβάνουν τον ηλεκτρικό φορτιστή για το σπίτι ή το γραφείο, τη συντήρηση και λειτουργία αυτού καθώς και την ηλεκτροδότηση.

Στη δράση «Voltάρω 2018» , ο ΗΡΩΝ και η ENGIE HELLAS θα παρουσιάσουν το νέο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων της σειράς BusinessLine της Ολλανδικής εταιρείας EV Box όμοιο με αυτόν που έχει εγκατασταθεί στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν σε πραγματικό χρόνο τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Σχετικά με την ENGIE
Η ENGIE αποτελεί μία πρωτοπόρο εταιρεία ενεργειακών υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες 70 χώρες. Ο Όμιλος παρέχει υπηρεσίες σε πόλεις, επιχειρήσεις, κτίρια και βιομηχανίες, στοχεύοντας στη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και επιστρατεύοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει στους τρεις τομείς δραστηριότητάς του: ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ενεργειακές υπηρεσίες. Η ENGIE έχει ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, αποτελώντας ηγέτη στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών, τεχνικών υπηρεσιών και facility management, με περισσότερα από 170 άτομα καταρτισμένο προσωπικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ENGIE Hellas http://www.engie.gr/engiehellas/

Σχετικά με τον ΗΡΩΝ
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, με στέρεες βάσεις, καινοτόμες δράσεις και αξιοπιστία. Από το 2009 κι έπειτα πορεύεται με την αξιοπιστία δύο μεγάλων ενεργειακών Ομίλων: τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, και την ENGIE. Το 2004 κατασκεύασε την πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα, την ΗΡΩΝ Ι, ισχύος 147 MW και το 2009 λειτούργησε το δεύτερο σταθμό συνδυασμένου κύκλου, τον ΗΡΩΝ ΙΙ, ισχύος 435 MW. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ΗΡΩΝ http://www.heron.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηρων engie Votάρω 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ